Našu strelnicu sme obohatili o ďalšiu zbraň a to novinku z Rakúska. Sú rôzne farebné verzie týchto zbraní.
BUBIX bro 9×19 je malá subkompaktová zbraň s dvoma zásobníkmi a platovým púzdrom na zbraň. Tieto zbrane sme naskladnili a jednu ORANGE si budete môcť na našej strelnici aj priamo zapožičať a vyskúšať.

Keď hovoríme o rakúskych pištoliach, väčšinou nám príde na myseľ meno Glock. Znalejším potom možno napadne značka Steyr, prípadne ešte ISSC s jej malokalibrovými pištoľami. A snáď niekde na konci by mohlo byť meno Bubits. To však teraz vyskočilo do popredia, keďže je s ním spojená nová subkompaktná pištoľ rakúskeho pôvodu a so všetkými menovanými firmami Bubits za svojho života nejako spolupracoval.

 Wilhelm Bubits skonštruoval pištoľ na maximálne komfortné skryté nosenie. Zbraň však zároveň vydrží aj intenzívne používanie na strelnici. Najmodernejšie ochranné prvky potom prinášajú absolútnu bezpečnosť. Nebol by to Wilhelm Bubits, keby sa v niečom neodchýlil od toho, čo je dnes obvyklé. Okrem dômyselne prepracovanej konštrukcie a zaujímavého dizajnu s netaktickým vzhľadom, novú pištoľ ponúka hneď v troch kalibroch. Základ je samozrejme 9 mm Luger, nasleduje 9 mm Makarov a posledný je 9×21 IMI. V kufríku nechýba malá vlajočka a 2 ks pätiek.

Ak si ju budete chcieť tiež vyskúšať kontaktujte nášho správcu strelnice. Rôzne prevedenia nájdete aj na našom eshope: http://www.rebelsguns.com/kategoria/zbrane/kratke-zbrane/bubix/

Otváracie hodiny

Streda: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Piatok: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Sobota: 8:00 - 17:00 (1. a 3. víkend v mesiaci v sobotu)

© 2024 | by jednanula s.r.o. | Všetky práva vyhradené