V roku 2023 sme pripravili na našej strelnici podmienky pre organizovanie niekoľkých kurzov v spolupráci s AEGIS  ACADEMY z Českej  republiky.
 
V krátkosti niečo o AEGIS ACADEMY: 
 
TRÉNING AEGIS ACADEMY – Slovensko 2023
 
AKADEMIE AEGIS je súkromné tréningové stredisko z Českej republiky, pôsobiace od roku 1999 so zameraním na komplexný výcvik súkromných osôb, civilných a štátnych bezpečnostných zložiek v oblasti reálneho používania strelných zbraní, studených zbraní, sebaobrany atď. Jej zakladateľmi sú Martin Hradecký a Aleš Vondráček, ktorí dodnes spolupracujú ako vedúci inštruktori Aegis Academy.
 
Od roku 2003 Aegis Academy pravidelne a ako civilný subjekt, vo väčšom rozsahu v Českej republike, aj jej služby ozbrojeným silám a ďalším silám. V priebehu rokov sa uskutočnili desiatky špecializovaných kurzov pre príslušníkov rôznych útvarov a jednotiek z ozbrojených síl a ďalších útvarov Českej republiky vrátane výcviku bojovníkov z najelitnejších vojenských a policajných jednotiek – Útvaru rýchleho nasadenia PČR, KPR Juh Pracovná skupina Moravského kraja, Ochranná služba PČR, Útvar ochrany prezidenta ČR, Bezpečnostná informačná služba, 601. Skupina špeciálnych síl ACR, jednotka špeciálnych operácií SOG VP atď. Aj pre inštruktorov a príslušníkov Colnej správy ČR, väzenských služieb ČR, Vojenskej polície, spravodajských služieb ČR či desiatky Mestskej a mestskej polície…
 
V rokoch 2014-2019 sme oficiálne absolvovali náš výcvik pre ozbrojené sily na Slovensku. Zorganizovaných bolo viac ako desať, so zameraním na rôzne oblasti strelecko-taktickej prípravy – odovzdanie systému Aegis a metodiky pre krátke aj dlhé zbrane, osobná ochrana, nízkoprofilové skryté nosenie, podmienky nízkej viditeľnosti.
 
Kurzy Aegis Academy sa zúčastnili inštruktori a členovia napr. z týchto zložiek Slovenskej republiky:
Útvar osobitného určenia (Lynx commando) Prezídia Policajného zboru, Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru – Zásahová skupina, PPÚ Trnava, PPÚ Košice, PPÚ Bratislava, PPÚ Žilina, PPÚ Prešov, Odbor ochranných služieb Prezídia Policajného zboru – ochrana svedka, Odbor špeciálnej ochrany Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR, Zásahová jednotka Úradu hraničnej a cudzineckej polície Sobrance, Ozbrojené sily – 5.pluk špeciálneho určenia Žilina, Odbor špeciálneho výcviku Centrum výcviku Lešť.
 
Súčasťou výcvikového programu Aegis Academy pre ozbrojené sily je aj špecializovaný komplexný INŠTRUKTORSKÝ KURZ. Aktuálne je vyše osemdesiat absolventov tohto kurzu vrátane mnohých inštruktorov zo Slovenska.
 
———————————————————————————
 
Covid prestávka nám všetkým komplikovala život, osobným aj profesionálnym… a prerušený proces našich tréningov na Slovensku. Svet je, zdá sa, aspoň v tomto ohľade, už v poriadku a preto sa budeme snažiť vypočuť pretrvávajúci dopyt zo strany SR a opäť tam priniesť tréningy Aegis Academy.
 
TRÉNING AEGIS ACADEMY – Slovensko 2023
 
Teraz ponúkame, predovšetkým PRE INDIVIDUÁLNYCH ZÁUJEMCOV O OZBROJENÉ SILY A INÝCH VÁŽNYCH ZÁUJEMCOV, sériu tréningov pre krátke aj dlhé zbrane – na strelnici REBELSZONE Hodkovce (pri Košiciach), ktorá predstaví koncept, metodiku a obsah výučby Aegis Termín je prelom apríl/máj 2023.
 
Pre výlety na Slovensko sme pripravili množstvo špeciálnych kurzov ako zostavenie obsahu našich školení. tematická časť oblastí strelecko-taktického výcviku na krátke aj dlhé zbrane – od základných princípov a techník s dôrazom na vytvorenie čo najlepšej úrovne streleckej zručnosti, cez rôzne úrovne náročnosti jednotlivých streleckých techník a ich spojenie s úspešným využitím zbraň pri služobnom zásahu alebo potrebných obranných podmienkach (metodické poradenstvo počas tréningu, šetrenie zručností a ich testovanie napr. cez rôzne vrtáky, mikroscenáre a modelové situácie) až po špecifické pokročilé techniky a prvky.

Otváracie hodiny

Streda: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Piatok: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Sobota: 8:00 - 17:00 (1. a 3. víkend v mesiaci v sobotu)

© 2024 | by jednanula s.r.o. | Všetky práva vyhradené