Najbližší kurz Základné zručnosti I organizujeme dňa 9.3.2024.

Koncept 3 kurzov určených pre úplných začiatočníkov alebo čerstvých držiteľov zbrojných preukazov, kde Vás krok za krokom oboznámime s bezpečnou manipuláciou so zbraňou a základnými streleckými zručnostiam, ktoré sú potrebné pri držbe a nosení zbrane. Kurzy nie je možné spájať a minimálny časový úsek medzi kurzami do poručujeme 3 mesiace. Kurz je vhodný ako príprava na náročnejšie kurzy, ktoré organizujeme napr. ULTIMATE SHOOTING SKILLS, kde si z dôvodu bezpečnosti a náročnosti kurzu osobne vyberáme záujemcov.

Kurz ZZ I do poručujeme pre absolventov našich kurzov prípravy na ZP a úplných začiatočníkov. Konkrétne termíny kurzov KK pripravujeme v mesiacoch apríl-máj. Do poručujeme absolvovať postupne kurzu I až po III.
Na našich kurzoch nám nejde o kvantitu a zbieranie farebných osvedčení. Žiaľ, bez tvrdej práce a pravidelného tréningu napredovanie a zlepšenie streleckých zručností jednoducho nepríde. Strelecké zručnosti vyžadujú dlhodobú prácu na osvojenie správnych zručností a mentálnej príprave zvládnuť a riešiť kritickú situáciu v súlade s trestným zákonom.
Medzi kurzami organizujeme strelecké drily a tréningy na zdokonaľovanie a prípravu aj na ďalšie kurzy , aby sme sa vyhli chybným návykom. 

Vyplnenie formulára má informatívny charakter pre termínovú prípravu spustenia kurzov o ktorých Vás budeme priamo informovať.

V prípade , že máte záujem o účasť na našich kurzoch, prosím o vyplnenie jednoduchého kontaktného formulára: Registruj Sa 

Následne Vás oslovíme.

 

Otváracie hodiny

Streda: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Piatok: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Sobota: 8:00 - 17:00 (1. a 3. víkend v mesiaci v sobotu)

© 2024 | by jednanula s.r.o. | Všetky práva vyhradené