Mnohí naši úspešní kurzisti / neúspešného ešte nemáme/ po skúškach na zbrojný preukaz si často kladú otázky:

Čo ďalej ?
Akú si kúpiť zbraň ?
Ako byť bezpečný pre seba a svoje okolie ?
Ako trénovať ?
Ako trénovať za čo najmenej financií ?
Ako sa pripraviť na kritickú situáciu ?
Ako si rozšíriť legislatívne vedomosti pri držbe zbraní?

A my sa snažíme pre jednotlivcov seriózne odpovedať na otázky, aby si každý našiel svoju vlastnú  cestu rozvoja.

Máme za sebou ďalší z kurzov Základy zručnosti I, ktorý je určený pre úplných začiatočníkov, ktorý absolvovali kurz Príprava na zbrojný preukaz a chcú pokračovať vo svojom vzdelávaní a získavaniu streleckých zručností a samozrejme kurz nie je určený  len pre našich absolventov ,,Prípravy na zbrojný preukaz”.

Pri peknom počasí sme si užili aj jeden adrenalínový scénar a kurzisti získali množstvo dôležitých informácii, ako zlepšovať svoje strelecké zručnosti.

Prvýkrát v tomto roku, to chcelo aj opaľovacie krémy. Väčšina kurzistov absolvovala kurz Príprava na zbrojný preukaz a týmto streleckým kurzom rozvíjajú svoje strelecké zručnosti.

Vidíme sa na ďalších našich streleckých kurzoch. Ak nie ste držiteľom zbrojného preukazu doporučujeme náš kurz Príprava na zbrojný preukaz , bližšie informácie nájdete na priloženom linku:https://strielaj.sk/2024/04/12/kurz-priprava-na-zbrojny-preukaz-5-5-2024/

Ďalší strelecký kurz bude 8.5. 2023 Základy zručnosti II. Registrácia je spustená : https://strielaj.sk/2024/03/15/zakladne-zrucnosti-i-iii-pre-osobnu-bezpecnost-2/

Otváracie hodiny

Streda: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Piatok: 8:00 - 17:00 (v sezóne do 19:00)
Sobota: 8:00 - 17:00 (1. a 3. víkend v mesiaci v sobotu)

© 2024 | by jednanula s.r.o. | Všetky práva vyhradené